Om LINDKON ApS

LINDKON aps er en frisk virksomhed beliggende i Aabybro nord vest for Aalborg, som dels arbejder professionelt med outsourcing på godt 50 fabrikker i Tjekkiet og dels leverer digitale print produkter til rigtigt mange brancher. 

Lars K. Lindvang der via LK Holding Pandrup ApS ejer LINDKON aps 100%, har siden 1. januar 1998 arbejdet med netværket i Tjekkiet. LINDKON aps blev stiftet i 2004 og har løbende som årene er gået haft en kontrolleret ekspansion. Specielt at bemærke, at efter krisens start i august 2008 har LINDKON aps evnet at udbygge omsætning og indtjeningen, ”ting” gerne skal følges ad.

LINDKON aps er nemlig altid omkostningsbevidst. Det vidner om, at LINDKON aps har en stærk sammensat organisation af rigtig dygtige medarbejdere, der er vant til at arbejde på tværs af organisationen.

I 2013 insourcede man den digitale print produktion fra udlandet til egen adresse. Det har været en rigtigt spændende rejse, hvor vi konstant er i det innovative og kreative ”hjørne”.

LINDKON aps har desuden en stor styrke i at fastholde mål og resultater ud fra den altid gældende Strategi- og Forretningsplan der ligger til grund for dagligdagens arbejde med at tilfredsstille kunderne. I LINDKON aps gør vi nemlig kun det vi er gode til…!

Du kan læse artikel om os her​

​Skriv til os

Vi bestræber os på, at besvare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

nyeste produkter, nyheder og andet

Følg os

​FIRMA

LINDKON aps

CVR: DK27761577​

​ADRESSE

Industrivej 38

9440 Aabybro

​Kontakt

Telefon: 96 732 900

E-mail: info@lindkon.com

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.