LINDKON aps har nu set et stort behov i Sportsklubber og Idrætsforeninger og udvidet organisationen.

LINDKON aps tilbyder alle Sportsklubber og Idrætsforeninger i hele Danmark et helt nyt sports koncept, der giver de enkelte mulighed for bedre økonomi/indtjening via skiltning

– så som Skilte, TV-stativer, bannere, bander, klæb, plakater, pyloner etc. med henblik på at inddrage sponsorerne på ny og meget mere fordelagtig facon.

Da dette tiltag vokser har vi oprettet LINDKON SPORT, hvor vi jo naturligvis også her har specialister ansat til at håndterer og hjælpe Sportsklubberne og Idrætsforeningerne.

Tag fat i vores Salgschef på LINDKON SPORT, Hans Møller på tlf. 60169912, eller mail hm@lindkonsport.com for nærmere information. Lad Hans Møller fortælle dig om hvad LINDKON SPORT kan hjælpe klublivets økonomi med.

Like og følg os gerne på Facebook under LINDKON SPORT, hvor man løbende kan følge med i LINDKON aps nye ”lillesøster´s” færd med at give alle i projektet en kæmpe glæde.​

​Skriv til os

Vi bestræber os på, at besvare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

nyeste produkter, nyheder og andet

Følg os

​FIRMA

LINDKON aps

CVR: DK27761577​

​ADRESSE

Industrivej 38

9440 Aabybro

​Kontakt

Telefon: 96 732 900

E-mail: info@lindkon.com

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.